Warning: Creating default object from empty value in /home/magasine/public_html/wp-content/themes/hybrid/library/functions/core.php on line 27
NOEN GANGER ER DET FAKTISK SANT!

NOEN GANGER ER DET FAKTISK SANT!

Har du hørt om Stimulash Fusion? Eller vippe-serum?

Jeg hadde hørt om det, men mente at dette måtte være for godt til å være sant! – Skulle man liksom få lange vakre vipper, bare ved å smøre på litt serum om natten?… Nei, det virket for godt til å være sant!

MEN, det er det ikke!!

Elisabeth på KICKS er overbegeistret for produktet, og nå er jeg også det. Etter bare 2,5 uker er vippene mine
både tykkere og lengre, og bedre skal det bli!

Jeg ble overbevist da jeg fikk se vippene til søte Lena, lærlingen på Nikita. Jeg var sikker på at det var løsvipper, men det er altså hennes egne. Hun har begynt på andre behandling nå, og hadde fra før helt vanlige vipper. Som hun sa, «Ingen har noen gang sagt at jeg har lange vipper, før nå!»

Er det ikke helt vilt??? Endelig noe som kan gi oss naturlige, lange og flagrende vipper! :D

Ut uken har KICKS fantastiske make-up artister på besøk, som kan hjelpe deg med å legge den perfekte fest make-upen :)

Hvem vil vel ikke ha noen profesjonelle tips, i årets fineste festsesong?

Legg igjen et svar

CHRISTINE TALLULAH KVANNEID

Mopsemamma, kone, butikksjef, venninne og blogger. Er ikke så glad i denne bås-settingen, men så er det nå slik det har blitt. Jeg heter Christine Tallulah, 25 år gammel drammenser som bor på St. Hanshaugen i Oslo, med mannen min Øystein og mopsen vår Thorvald. Pendler riktig vei hver morgen rundt 8 og befinner meg på magasinet fra før 9 og utover. Her selger jeg skateboard, snowboard, sko og klær på SWAG – og nå skal jeg altså blogge for magasinet i tillegg.

Som tidligere nevnt er jeg 25, nart 26, med et forvirret hode som enda ikke har funnet ut av livet. Etter å ha vært innom både journalistikk, barnehage og butikk, sitter jeg med en utdannelse i fotografi og bruker store deler av fritiden bak søkeren, både analogt og digitalt. Dette kombinert med en stor kjærlighet for å reise, musikk, familie&venner, Roskilde-festivalen og mote, beskriver dette livet mitt ganske bra.

Her på bloggen skal jeg vise dere Magasinet, og målet mitt er at dere skal bli kjent med både menneskene som jobber her – men også dere som besøker oss! Og nå som desember er like om hjørnet kunne ikke overtakelsen av bloggen passet meg bedre. Jeg elsker jul og jeg håper dere vil være med å finne den ekte julestemninga

Christine